طرز تهیه ماهی حسون

طرز درست کردن ماهی حسون, ماهی حسون کریشو, سوخاری کردن ماهی حسون  طرز تهیه ماهی حسون
سوغاتی از دریای جنوب ماهی حسون یکی از ماهی های ارزان و خوشمزه جنوب و دریای عمان است. این ماهی بدنی کشیده دارد و پر از تیغ ماهی است بنابراین بهتر است از فیله آن استفاده کنید.مصرف ماهی هفته ای 2 – 3 بار توصیه شده است. ماهی حسون یکی از ماهی های خوشمزه جنوب است که میتوانید در سبد غذایی خود قرار دهید. اگر ماهی حسون را به خوبی مزه دار کنید ، هیچ طعم و بوی ناخوشایندی در ماهی باقی نمیماند و به سادگی میتوانید در کنار خانواده ماهی حسون خوشمزه ای که درست کرده اید میل نمایید. جدا کردن تیغ های ماهی حسون کار سختی است بنابراین ترجیحا از فیله ماهی برای پخت استفاده کنید.فیله های ماهی حسون سفید و خوش طعم و خوشمزه هستند ولی پر از تیغ ریز، البته خوشمزگی و ارزانی فیله ماهی حسون شما را وسوسه خواهد کرد از تیغ ریزه هایش صرف نظر کنید. ماهی حسون از ماهی های دریای عمان است و قیمت مناسبی دارد. اندازه ماهی حسون 22 – 50 سانتی متر است و ظاهری کشیده دارد و نسبت دور ریز آن به ماهی های دیگر کم است.سوخاری کردن ماهی حسون باعث میشود تیغ ریزه های داخل ماهی ترد و قابل جویدن شوند.بنابراین می توانید از کلسیم موجود در استخوان ماهی همراه با گوشت خود استفاده کنید.در ادامه مطلب می توانید طرز تهیه ماهی سرخ شده حسون و طرز تهیه ماهی پخته حسون را یاد بگیرید. مواد لازم برای پخت فیله ماهی حصوری برای 2 نفر زمان آماده سازی: 150 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه فیله ماهی حسونی 500 گرم 1 عدد پیاز بزرگ آرد سفید پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری کشمش 3 قاشق غذاخوری مغز گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم برای ماهی به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم پخت فیله ماهی حسون, طرز تهیه ماهی حسون در فر, کتلت ماهی حسون طرز تهیه فیله ماهی حسون
نان تست برای تهیه فیله ماهی حسون فیله ها را در سینی لبه دار قرار دهید و دو طرف آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. آبلیمو و سپس دم کرده زعفران را روی پشت و روی ماهی بمالید. پیازها را نگینی خرد کرده و ته و روی فیله ماهی را با پیاز پر کنید. سینی را بپوشانید و اجازه دهید ماهی به مدت 2 ساعت کاملا سفت شود. ماهی را با ادویه ماهی بپوشانید تا بوی زخم ماهی بچشد و نیم ساعت دیگر استراحت دهید.آرد، پودر پاپریکا، جوز هندی، سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.پیازها را از ماهی خارج کنید و فیله ماهی را به صورت پودر در بیاورید و تمام سطح ماهی را با این مخلوط بپوشانید و ماهی را در روغن داغ سرخ کنید و از ماهیتابه خارج کنید، حالا مخلوط پیازی را که برای طعم دادن استفاده کردید اضافه کنید. ماهی را در روغن ماهی یا روغن زیتون سرخ کنید. وقتی کمی کاراملی شدند، کشمش و مغزهای خرد شده را اضافه کنید و با ماهی سرو کنید. طرز تهیه ماهی حسون در فر, کتلت ماهی حسون, ماهی حسون طرز تهیه ماهی حسون
در فرترز طرز تهیه ماهی حسون پخته برای تهیه ماهی پخته حسون، ماهی را طبق دستور بالا مزه دار کنید، فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و کمی چرب کنید. دو طرف ماهی را کمی روغن زیتون مالیده و در مخلوط آرد بریزید و سپس در سینی فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. برای قهوه ای شدن سطح ماهی می توانید ماهی را بردارید و با قلم مو روغن زیتون بمالید و شعله فر گریل را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا ماهی برشته و طلایی شود.کتلت ماهی حسون مواد لازم کتلت 4 نفره حصون ماهی چرخ کرده 1 کیلوگرم سیب زمینی پخته و رنده شده 2 عدد سیب زمینی متوسط ​​خام و رنده شده 3 عدد پیاز رنده شده 1 عدد سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 1/4 پیمانه پیاز تفت داده شده 1/4 پیمانه تخم مرغ فنجان نمک و پاپریکا و روغن به میزان لازم جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل ادویه ماهی ۱ قاشق چایخوری  سوخاری کردن ماهی حسون, پخت فیله ماهی حسون, طرز تهیه ماهی حسون در فر طرز تهیه کتلت ماهی حسون

همه مواد را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبناکماهیتابه نچسب را روی آتش بگذارید و کمی روغن اضافه کنید و بگذارید داغ شود به اندازه یک نارنگی از آب ماهی خارج کنید و به شکل کتلت درآورید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی انار

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …