طرز تهیه مربا گلابی

طرز تهیه مربا گلابی, نحوه پخت مربا گلابی مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه زعفران ساییده شده، 1/2 قاشق چایخوری گلاب، 3 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: گلابی ها یا سیب ها را بعد از شستن با لوله مخصوص پوست بگیرید و برای جدا کردن هسته های سیب و گلابی استفاده می شود، هسته ها را جدا می کنند تا ساقه های گلابی یا سیب ها جدا نشوند سپس مقداری آب می ریزند. و سرکه برای اینکه گلابی یا سیب سیاه نشود بعد از مدتی بیرون آورده و در ظرفی می گذاریم روی آنها لعاب می گذاریم و آب می ریزیم تا سطح گلابی یا سیب را بپوشاند، می گذاریم. ظرف را روی آتش بگذارید تا گلابی یا سیب بپزد. (مراقب باشید گلابی یا سیب را له نکنید.) بعد از پختن آنها را در صافی بریزید، شکر و زعفران را به آب گلابی یا سیب اضافه کنید تا یکی دو بار بجوشد و شربت تقریبا غلیظ شود، سپس شربت را صاف کرده، گلابی یا سیب و آبلیمو را به شربت اضافه کنید. . آن را روی آتش بگذارید تا شربت کاملا غلیظ شود. در انتها گلاب را اضافه می کنیم و وقتی به جوش آمد از روی حرارت برمی داریم. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک شکلاتی آسان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه

خانه/آموزش آشپزی/طرز تهیه انواع غذای کامل با پنیر صبحانه آموزش …