طرز تهیه مربای نارگیل

مربای نارگیل طعم و عطر متفاوتی دارد و خاصیت گرم آن برای تقویت انرژی بدن و سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است، عطر و طعم مربای نارگیل بی نظیر است. نارگیل سرشار از فیبر است و طعم بسیار گرمی دارد. برای تقویت دستگاه گوارش، سیستم ایمنی بدن، بهبود کلسترول خون مفید است و پوست را شاداب و زیبا می کند.به طور متوسط ​​۴۰۰ گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را در روز تامین می کند.۱۰۰ گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری مربای نارگیل تازه مواد لازم برای مربای نارگیل تازه نارگیل تازه رنده شده 250 گرم شیر نارگیل نصف پیمانه معادل 125 میلی لیتر شکر سفید 300 گرم طرز تهیه مربای نارگیل تازه یک نارگیل کامل برای این دستور کافی است و مقداری هم برای وسط وعده های غذایی بعدی شما اضافه می شود • پس از شستن و برداشتن موهای نارگیل، چشم های نارگیل را پیدا کنید، با میخ سوراخ کنید و شیر نارگیل را در ظرفی بریزید.دستور پخت مربای نارگیل, طرز تهیه مربای نارگیل, مربای نارگیل مراحل تهیه مربای نارگیل تازه
  با چکش روی نارگیل به صورت افقی ضربه بزنید تا از وسط نصف شود سپس آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.با کمک چاقوی کره استیل، پوسته چوبی نارگیل را از گوشت آن جدا کنید، حالا فقط یک لایه نازک قهوه ای رنگ به گوشت نارگیل می چسبد که به راحتی می توانید با استفاده از پوست کن سبزیجات، این پوست قهوه ای را از گوشت سفید جدا کنید. نارگیل تازه • نارگیل ها را بشویید تا کثیفی یا پوست آن پاک شود و کاملا تمیز شود، سپس آبکش کنید. • نارگیل ها را با رنده درشت رنده کنید. • نارگیل رنده شده، شکر و شیر نارگیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید 10-15 دقیقه بجوشد تا نارگیل ها شفاف شوند و شربت به غلظت لازم برسد. طرز تهیه مربای نارگیل, مربای نارگیل, دستور تهیه مربای نارگیل خانگی تهیه مربای نارگیل تازه پودر مربای نارگیل مواد لازم برای پودر مربای نارگیل پودر نارگیل پودر نارگیل 500 گرم شکر 1000 گرم آب نیم لیتر آبلیمو 2 قاشق غذاخوری یا نیم گرم آبلیمو  مربای پودر نارگیل, طرز تهیه مربای پودر نارگیل, دستور پخت مربای نارگیل طرز تهیه مربای نارگیل

پودر شده مربا را درست کنید بهتر است از قابلمه لعاب دار یا پیرکس استفاده کنید، شکر و آب را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، صبر کنید تا بجوشد و شکر حل شود.• پودر نارگیل را اضافه کنید و صبر کنید تا مربا به غلظت کافی برسد• برای جلوگیری از شکرک زدن مربا آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه حرارت را خاموش کرده و بگذارید خنک شود.توصیه های لازم برای تهیه مربای نارگیل، برای تست قوام شربت، چند قطره از آن بریزید. آی تی. در یک نعلبکی هم بزنید تا خنک شود، با انگشت اشاره کمی از شربت را بردارید و انگشت شست را بچسبانید. اگر هنگام جدا کردن آرام دو انگشت شربت بین دو انگشت باقی بماند یعنی به غلظت لازم برای مربا رسیده است. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …