طرز تهیه شربت آلبالو + نکات مهم

 طرز تهیه شربت البالو,طرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو شربت آلبالو خانگی
برای درست کردن شربت آلبالو شما به مربای آلبالو احتیاج دارید که طرز تهیه آن را در ادامه آورده ایم.مواد لازم برای مربای آلبالو : آلبالو2 کیلو  شکر2 کیلو  اسانس وانیل1/2 قاشق چایخوریطرز تهیه مربای آلبالو و شربت آلبالو :برای پخت مربا آلبالو ابتدا، دم آلبالوها را بگیرید و آلبالوها را بشویید سپس با خلال دندان سر آلبالو را فشار بدهید تا هسته از جای ساقه ی آلبالو خارج شود و طرف دیگر آن (یعنی سر آلبالو) سوراخ نشود خارج کنید.آلبالوهای آماده شده را داخل قابلمه لعابی مناسبی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و آلبالوها را یک شبانه روز داخل یخچال قرار بدهید تا آب بیندازند بعد ظرف را روی آتش تند و یک نواختی بگذارید تا جوش بیاید. کف مربا را کاملا بگیرید و وانیل را داخل مربا بریزید شربت که قوام آمد مربا را از روی آتش بردارید.معموﻷ بعد از جوش آمدن نیم ساعت برای طبخ مربا کافی است چون مربای آلبالو هرقدر بیشتر بجوشد رنگ آن تیره تر می شود. با این مقدار آلبالو دو شیشه شربت آلبالو بدست می آورید.برای تهیه شربت آلبالو مقدار زیادی شربت آبکش کرده و بعد از خنک شدن در شیشه بریزید، مقداری آلبالو آب زیادی دارد، در این حالت وقتی به آلبالو شکر اضافه می‌کنید و می‌بینید آب زیادی از دست داده است. بعد از نیم ساعت از پخت می توانید مربا را بردارید و شربت را چند دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.البته باید مراقب بود وقتی مربا سرد شد و داخل یخچال رفت غلیظ تر می شود. طرز تهیه شربت آلبالو,شربت آلبالو طرز تهیه شربت آلبالو
تصاویر مهم در تهیه شربت آلبالو: ● به طور کلی بهتر است هر شربتی را در ظرف لعاب دار درست کنیم ● برای تهیه شربت آلبالو خانگی با هسته مراحل بالا را انجام دهید به جز حذف آلبالو ● اگر درست کنیم شربت گیلاس با اولین گیلاس فصل که هنوز نرسیده رنگش قرمز تیره و طعمش کمی اسیدی میشه. با آلبالوهای رسیده رنگ شربت آلبالو پخته و اسیدیته آن کمتر می شود. اگر گیلاس کولا را نخوریم شربت ما عطر کولای آلبالو را می گیرد اما بعد از چند ماه رنگ آن به رنگ چای تغییر می کند. وانیل را اغلب به شربت آلبالو اضافه می کنند، اما بهتر است شربت را درست کنید. ابتدا بدون وانیل و یک لیوان آن را با آب و یخ میل کنید، اگر عطر خود گیلاس را دوست ندارید وانیل را اضافه کنید. از باقی مانده آلبالو در شربت آلبالو می توانید مربای آلبالو درست کنید. برای تزئین ظرف شربت می توانید از آلبالوهای تازه و بدون هسته استفاده کنید. آن را به شکل دایره در بیاورید و داخل پارچ با یخ بریزید.● در کل بهتر است هر شربتی را در ظرف لعاب دار تهیه کنید● اگر با اولین گیلاس فصل که هنوز خیلی نرسیده شربت آلبالو درست کنیم رنگش قرمز تیره و طعمش کمی اسیدی می شود. با آلبالوهای رسیده رنگ شربت آلبالو پخته و اسیدیته آن کمتر می شود. اگر گیلاس کولا را نخوریم، شربت ما عطر کولای آلبالو را می گیرد، اما بعد از چند ماه رنگ آن به رنگ چای تغییر می کند. اگر آلبالو ترش بود کمی شکر اضافه کنید. وانیل اغلب اضافه می شود. به شربت آلبالو، اما بهتر است ابتدا شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آب و یخ بنوشید، اگر عطر آلبالو را کافی نمی دانید، وانیل را اضافه کنید. هسته گیلاس را به راحتی تهیه کنید، از یک نی پلاستیکی برای فشار دادن ساقه های گیلاس به هسته گیلاس استفاده کنید. طرز تهیه شربت آلبالو تصویری,تهیه شربت آلبالو نکات پخت مربای آلبالو

سوالات رایج در تهیه مربا و شربت آلبالو: قالب گیری و اسیدی مربا و شربت. در صورتی که مربا یا شربت به اندازه کافی غلیظ نباشد این حالت در مربا و شربت ایجاد می شود و اگر در یکی دو روز اول متوجه شدید که شربت یا مربا رقیق شده است دوباره بجوشانید تا غلیظ شود.شکر زدن مربا و شربت این حالت زمانی رخ می دهد که شربت و مربا با حرارت زیاد بجوشد و آب آن به سرعت تبخیر شود.در این صورت کمی آب جوش اضافه کنید و شربت را دوباره بجوشانید وگرنه ممکن است شربت یا مربا خیلی شیرین باشد پس بهتر است برای مرباها و شربت های شیرین از کمی آبلیموی تازه استفاده کنید. تخم مرغ. شفاف به طوری که وقتی شربت در حال جوش است، شفاف را اضافه کنید اما مخلوط نکنید. سفید توده شکر را می گیرد و تیره می شود در نتیجه شربت روشن می شود. سپس سفیده را از شربت جدا می کنیم. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لیته انبه

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …