طرز تهیه مربا شاتوت به روشهای مختلف

مربای شاه توت,مربای شاتوت طرز تهیه مربای شاه توت
مربای شاه توت خون ساز است بنابراین برای کسانی که از کم خونی رنج می برند مفید است. پس با مصرف این مربای خوشمزه کم خونی را ریشه کن کنید. در ادامه با 2 روش مختلف برای پخت مربا آشنا می شوید طرز تهیه مربای شاه توت بدون پخت: مواد لازم برای تهیه یک کیلو و نیم مربای شاه توت: شاه توت یا شاه توت نیم کیلو، عسل 1 کیلو، هل رنده شده 1 قاشق چایخوری در حین تهیه مربای شاه توت با عسل ابتدا روی شاتوت کمی آب بریزید تا شسته شود (از شستن بیش از حد شغذ خودداری کنید) شاتوت شسته شده را در ظرف مناسبی بریزید سپس عسل و هل رنده شده را اضافه کنید تا ظرف را در یخچال قرار دهید. 12 ساعت بگذارید عسل و هل با سس های تند خوب مخلوط شوند. حالا مربای شاه توت آماده مصرف است طرز تهیه مربای شاه توت: پخت مربای شاه توت مواد لازم برای مربای شاه توت: شاه توت یا شاه توت یک کیلو شکر 1 کیلو آبلیمو 1 قاشق چایخوری طرز تهیه مربای شاه توت: برای تهیه مربای شاه توت، ابتدا شاه توت ها را به آرامی بشویید تا له نشوند و دم آنها را با قیچی ببرید.روی آن ها شکر بریزید و در ظرف را ببندید و حداقل 12 ساعت در یخچال استراحت دهید تا آب آن ها گرفته شود.بعد از این مدت مخلوط شکر و ملاس را در قابلمه بریزید تا با حرارت متوسط ​​بجوشد و مربا را مرتب لاغری کنید. بعد از 15 دقیقه جوشیدن اگر دیدید خیلی مایع است چاتنی ها را با کفگیر بردارید و بگذارید شربت کمی بجوشد تا غلیظ شود، معمولا 20-25 دقیقه برای قوام شربت کافی است، نمی شود. نداشتن ، خود شاه توت آب به آن اضافه می کند، البته اگر می خواهید شربت توت داشته باشید، اول کار نصف لیوان آب که روی اجاق گذاشته اید اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد، 1 عدد اضافه کنید. یک قاشق چای خوری آب لیمو، اجاق گاز را به مدت دو دقیقه خاموش کنید. آبلیمو برای اینه که شکر نشه. چگونه مربای توت سیاه درست کنیم,طرز تهیه مربای توت طرز تهیه مربای شاه توت
طرز تهیه مربای شاه توت: برای پخت مربای شاه توت یا شاه توت می توانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که شاه توت را بعد از شستن خرد کرده و سپس شکر می پاشید. در حین پخت، 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به شاتوت ها اضافه کنید.و سپس شعله را خاموش کرده و بعد از سرد شدن مربای شاتوت را در یخچال نگهداری کنید.نکات تهیه مربای شاه توت: برای تهیه مربای شاه توت می توانید از توت ترش استفاده کنید، حتی می توانید شکر بیشتری اضافه کنید و از آن شربت بگیرید. مربای شاه توت را می توانید با روش های بالا تهیه کنید. برای تهیه مربای شاه توت و مربای شاه توت بهتر است از قابلمه لعابی استفاده کنید، قابلمه مسی یا روی باعث خراب شدن مربا می شود. طرز تهیه مربا توت سیاه,مربا شاتوت طرز تهیه مربای شاتوت

خواص مربای شاتوت: مربای شاتوت یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است زیرا حاوی ویتامین های A، E و C است و از بدن در برابر عفونت های مختلف مانند عفونت های ادراری، التهاب ها و سرطان ها محافظت می کند. حاوی پتاسیم در مربای شاتوت، نقش موثری در بهبود عملکرد قلب و کنترل فشار خون دارد. این مربا خون ساز بوده و صفرا را متعادل می کند و همچنین خون را تصفیه می کند.مربای شاتوت برای مبتلایان به بیماری های کبدی به ویژه افراد مبتلا به سیروز کبدی بسیار مفید است.مصرف مربای شاه توت باعث بهبود عملکرد مغز می شود، آنتوسیانین و فلاوانول از جمله فلاونوئیدهای موجود در میوه شاه توت هستند. مصرف این میوه با عسل بر عملکرد هیپوکامپ تأثیر می گذارد و از طریق فعال شدن یک پروتئین خاص، حافظه را تقویت می کند. هیپوکامپ بخشی از مغز است که بر یادگیری و حافظه کوتاه مدت و بلند مدت تأثیر می گذارد.مربای مفید برای مبتلایان به کم خونی / کم خونی با مصرف یک مربای خوشمزه آن را ریشه کن کنید. طبع شاه توت سرد و مرطوب است و مربای شاه توت معتدل است. مربای شاتوت حاوی ویتامین های A، E، C و B کمپلکس، B3، B6، K، آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و اسید فولیک است. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه به پلو غذای سنتی اصفهانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …