طرز پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

پنکیک لیمو و پنیر خامه ای,درست کردن پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

مواد لازم :

 تخم مرغ، زرده سوا شده از سفیده ۳عدد
 پنیر خامه ای  سه چهارم پیمانه
 کره نرم ۵۶ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
آرد نصف پیمانه
پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند در صورت متمایل‌شدن
* آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)

طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز افزایش کنید و هم بزنید.

پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد افزایش کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد افزایش کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.

سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه افزایش کنید و بگذارید پنکیک پنج لحظه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ لحظه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را دوباره‌کاری کنید.

پنکیک را بلافاصله و در صورت متمایل‌شدن با پودر قند سرو کنید.
پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرگاهی سرو کرد.

منبع: خوی وب و خراسان نیوز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …