طرز تهیه مربا چند میوه

مربای چند میوه ای را می توانید بنا به ذائقه خود یا میوه هایی که با ترکیبات مختلف موجود است درست کنید، مربا یکی از غذاهایی است که می توانید به راحتی در منزل درست کنید. ، با انواع میوه ها انجام دهید و برای صبحانه یا شام یا برای تزیین کیک و شیرینی و دسر از آن استفاده کنید. مربای چند میوه ای بسته به میوه هایی که در ترکیب آن استفاده می کنید می تواند طعم های جدید و متفاوت و خوشمزه ای را به سفره شما بیاورد. اگر سری به یخچال زدید و متوجه شدید که برخی از میوه ها نرم می شوند، قبل از دور ریختن آن ها، می توانید همه آنها را پوست کنده و رنده کنید و با مواد لازم مربای چند میوه ای، مربای سیب، هویج خوشمزه درست کنید. مربای سیب و هویج ۸ نفره نیم کیلو سیب نیم کیلو هویج نیم کیلو شکر ۱.5 کیلو آبلیمو 1 قاشق غذاخوری آب 4 لیوان طرز تهیه مربای هویج و سیب پیاز و هویج و چغندر را درشت رنده کرده و در قابلمه بزرگی با 4 لیوان آب گرم بریزید و 15 دقیقه تفت دهید. دقیقه روی حرارت متوسطشکر را اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا بجوشد و غلیظ شود. آب لیمو و هل را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید. قابلمه را در قابلمه قرار دهید و 12 ساعت صبر کنید تا مربا بماند تا طعم میوه ها کاملا به هم بخورد و سپس در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.  مربای هویج و پرتقال مربای چند میوه هویج و پرتقال مواد لازم برای مربای هویج و پرتقال یک کیلو هویج پرتقال یا پرتقال 1-2 عدد شکر 1.5 کیلوگرم پسته صد گرم آب 4 تا 6 لیوان طرز تهیه هویج و پرتقال مارمالاد آب پرتقال را بردارید و پوست پرتقال را بگیرید، پوست پرتقال را سه بار به مدت 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز چند بار در آب سرد خیس کنید و آب آن را عوض کنید تا تلخی آن از بین برود. بهتر است این کار را از شب قبل شروع کنید، هویج را پوست بگیرید و به ورقه های نازک دراز برش دهید و شکر و آب را مخلوط کنید و در قابلمه مناسبی بگذارید و وقتی به جوش آمد هویج را اضافه کنید و بپزید. وقتی مربا کمی غلیظ شد، پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کنید و بجوشانید تا غلیظ شود.مربای سیب هویج به , طرز تهیه مربا سیب هویج به , مربا چند میوه هویج و پرتقال مربای سیب و کشمش چند میوه مخلوط سیب و کشمش مواد لازم مربای سیب و کشمش سیب ۲ کیلو شکر ۲ کیلو کشمش ۱ لیوان لیمو ترش ۲ عدد چوب دارچین ۲ عدد چوب طرز تهیه مربای سیب و کشمش سیب و کشمش را پوست گرفته و خرد کنید آن را به تکه های درشت تبدیل کرده و به همراه دارچین و شکر و کشمش اضافه کنید و مقداری آب در قابلمه بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود.آب دو عدد لیمو را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود، پس از سرد شدن در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مربای مخلوط چند میوه , مربای چند میوه تابستانی , طرز تهیه مربای سه میوه مربای مختلف میوه سیب و هویج انواع مربای سیب و هویج مواد مربای سیب و هویج سیب ۲ کیلو آبلیمو نیم کیلو آب پرتقال یا یک لیوان پرتقال رنده شده یک و نیم لیوان پوست، پوست لیمو یا پرتقال، نصف قاشق غذاخوری، طرز تهیه مربای سیب و هویج را پوست بگیرید و رنده کنید سیب را پوست بگیرید و به دلخواه خرد کنید. کمی آب به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. سیب و هویج را اضافه کنید و بگذارید بجوشد، شکر را به همراه آبلیمو یا پرتقال اضافه کنید و صبر کنید تا مربا غلیظ شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …