طرز تهیه مربای طالبی

طرز تهیه مربا طالبی,درست کردن مربا طالبی طرز تهیه مربای خربزه

مربای خربزه، مربای هندوانه، مربای خربزه، مربای خربزه و …. مرباهای خاص و خوشمزه ای هستند که به راحتی در خانه تهیه می شوند.مواد لازم برای مربای خربزه: 500 گرم خربزه، 2 پیمانه شکر، 4 پیمانه آب، طرز تهیه مربای خربزه: بهتر است از خربزه های سفت و ریز استفاده کنید. مربای خربزه را تهیه کنید و پوست و دانه های آن را بگیرید و سپس به قاچ های مناسب برش بزنید، توجه داشته باشید که خربزه به دست آمده باید 500 گرم باشد، شکر و آب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا شکر کمی حل شود. آب را با هم مخلوط کنید سپس روی آتش گاز بگذارید تا غلیظ شود. از آنجایی که این میوه کاملاً نرم است نیازی به جوشاندن طولانی در شهد نیست، پس توجه کنید وقتی کاملاً غلیظ شد میوه را به شهد مربا اضافه کنید تا بعد از افزودن میوه زیاد نجوشد. . مربا آماده است، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود سپس در ظرف شیشه ای و در یخچال نگهداری کنید.با توجه به فراوانی این میوه آبدار، شیرین و معطر در فصل تابستان، دوستان شما می توانند به راحتی این مربا را در فصل گرم تابستان تهیه کرده و با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه همراه با چای معطر و تازه دم کرده میل کنند.از مربای آن برای شیرینی مربا، رویه کیک و … نیز استفاده می شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …