طرز تهیه ترشی زغال اخته

ترشی زغال اخته چاشنی خوشمزه و متفاوتی است که کلسترول و قند خون را پایین می آورد و از چاقی جلوگیری می کند.تهیه ترشی زغال اخته در خانه زمان بسیار کمی می برد، اما به جای چاشنی چاشنی خوشمزه، خوش رنگ و خوش طعم خواهید داشت. خانه متفاوت برای تهیه ترشی زغال اخته بهتر است از لینگونبری استفاده کنید که هنوز کمی سفت و سبز رنگ است.مصرف زغال اخته نقش مهمی در کاهش وزن و پیشگیری از چاقی دارد و ذخیره چربی در بدن را کاهش می دهد. زغال اخته سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C و ویتامین E است و خاصیت ضد سرطانی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. با مصرف زغال اخته می توانید کلسترول و چربی خون، دیابت و قند خون را کنترل کنید. زغال اخته (به انگلیسی: CORNELIAN CHERRY) در مناطق وسیعی از اروپا، آسیا، به ویژه در ایران، ارمنستان و قفقاز می روید. جنگل های ارسباران، کوه های البرز، منطقه الموت، کوه های قزوین، جنگل های مازندران و گیلات محل رویش این درخت در ایران است.بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده زغال اخته در ایران، منطقه قزوین و رودبار به ویژه مرز البرز است.میوه بلوبری در اواخر تابستان آماده برداشت است. ترشی زغال اخته قرمز, ترشی زغال اخته با شکر, ترشی زغال اخته بدون هسته مصرف کرن بری ترشی در دوران بارداری مصرف کرن بری به مادران باردار که نباید اضافه وزن داشته باشند توصیه می شود. برخی از پزشکان طب سنتی مصرف متعادل زغال اخته در دوران بارداری را برای جلوگیری از بروز زردی در نوزاد می دانند. زغال اخته می تواند از عفونت ادراری در دوران بارداری جلوگیری کند. البته با وجود خواص خوب زغال اخته هرگز نباید زیاده روی کرد زیرا باعث سردی و افت فشار می شود. زغال اخته ترشی: مواد لازم برای ترشی کرن بری: 2 فنجان نمک، 3 قاشق چایخوری سرکه، به میزان لازم، گلپر به مقدار لازم نمک و مقداری پر گلپر، سرکه را به لیوان اضافه کنید تا روی زغال اخته ها را بپوشاند و ظرف کاملا پر شود، روی آن را بپوشانید و به مدت بیست دقیقه در قابلمه ای با آب جوش قرار دهید.کافی است نصف لیوان آب در قابلمه باشدسپس لیوان را وارونه روی یک سطح صاف به مدت 24 ساعت قرار دهید تا تهویه کامل شود. این ترشی 2 تا 4 هفته زمان می برد تا ببندد. اگر قره قاط را قبل از ترشی کردن با سوزن سوراخ کنید، در حین ترشی ترک نمی خورد. در صورت تمایل می توانید مقداری دانه گشنیز به همراه گلپر کرن بری با شکر به غرفه اضافه کنید. مواد لازم برای کرن بری با شکر: شکر نیم کیلو، فلفل سفید 1 قاشق غذاخوری، سرکه قرمز 5 قاشق غذاخوری، نیم لیتر خرما آب 3 نمک (بدون هسته) 2 و 1/1 قاشق چایخوری طرز ترشی زغال اخته با شکر زغال اخته را شسته و در پارچه ای بریزید و کاملاً آبکش کنید و خشک کنید. سرکه، شکر، فلفل سفید، بادام هندی، نمک را در قابلمه پیرکس بریزید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید سپس حرارت را خاموش کنید تا خنک شود.ترشی زغال اخته, طرز تهیه ی ترشی زغال اخته, خواص ترشی زغال اخته طرز تهیه ترشی زغال اخته بدون هسته برای تهیه ترشی زغال اخته بدون هسته، بعد از شستن و خشک کردن زغال اخته، هسته زغال اخته را به کمک نی که به صورت عمودی از سر زغال اخته فرو می برید جدا کنید. ترشی را با هر کدام آماده کنید. از موارد فوق دستورالعمل ها .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …