طرز تهیه انواع غذا با بادمجان

انواع غذا با بادمجان سفید, تهیه انواع غذا با بادمجان, انواع غذا با بادمجان کبابی دستور پخت انواع غذا با بادمجان
علاوه بر خوشمزه بودن به عنوان فست فود قابل طبخ می باشد.بادمجان را می توان برای طبخ انواع غذاها استفاده کرد و علاوه بر خواص فراوانی که برای بدن دارد. بسیار خوشمزه و سریع آماده می شود و اغلب یکی از اولین انتخاب ها برای گیاهخواران است. طرز تهیه غذاها و خورش های خوشمزه با بادمجان را در اینجا به اشتراک می گذاریم: 1- شام بادمجان: مواد لازم برای شام بادمجان: پنج عدد بادمجان، برنج پخته، نیم لیتر پنیر پارمزان، نیم لیتر گوشت چرخ کرده، 250 گرم، جعفری تازه، نمک زده و خرد شده، تخم مرغ 150 گرم، دو عدد پیاز رنده شده، یک عدد نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم برای تهیه شام ​​بادمجان شام بادمجان یکی از خوشمزه ترین گزینه های غذایی با بادمجان و گوشت چرخ کرده است. این غذا با بادمجان سرخ شده و گوشت چرخ کرده تهیه می شود • بادمجان ها را پوست بگیرید و به مدت 2 ساعت در آب نمک خیس کنید تا تلخی بادمجان گرفته شود و هنگام سرخ شدن روغن کمتری گرفته شود.• بعد از ۲ ساعت بادمجان ها را با آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنیدبادمجان ها را از وسط نصف کرده و در روغن سرخ می کنیم سپس روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و بادمجان ها را له می کنیم و با بقیه مواد خوب ورز می دهیم و در آخر پنیر را با مواد مخلوط می کنیم و کف دست را چرب می کنیم. دست و از مخلوط شام به مقدار دلخواه بادمجان ها را بردارید و شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید 2- میرزا قاسمی: میرزا قاسمی مواد لازم برای 4 نفر: بادمجان متوسط ​​5 عدد گوجه فرنگی 2 عدد سیر 1 عدد تخم مرغ 3 عدد روغن مانند فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم طرز تهیه ی انواع غذا با بادمجان , میرزا قاسمی, طرز تهیه انواع غذا با بادمجان طرز تهیه میرزا قاسمی
زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه می توان گفت که میرزا قاسمی معروف ترین غذا با برنجال کبابی است که یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی شمال ایران و گیلان است پوست را روی زغال بگذارید. داخل فر یا روی شعله گاز پخش کن و آن را بچرخانید تا کباب شود و پوست آن تقریبا خشک و نیمه بسوزد سپس بادمجان های برشته را داخل پلاستیک گذاشته و درب آن را ببندید. تا خنک و عرق کند.وقتی خنک شد می توانید به راحتی با دست پوست بادمجان ها را جدا کنید و سپس با چنگال بادمجان ها را له یا له کنید.انتهای گوجه فرنگی ها را یک برش اضافی بزنید و در آب جوش بریزید و بعد از حدود 30 ثانیه در آب سرد قرار دهید و سپس به راحتی پوست آن را جدا کرده و خرد کنید و سیر له شده را در تابه کمی با روغن تفت دهید سپس بادمجان را اضافه کنید. و گوجه فرنگی را در تابه، هر از چند گاهی مخلوط را هم بزنید تا آب آن جذب شود و داخل روغن بیفتد. نمک و فلفل را به میزان مزه اضافه کنید و مخلوط کنید، مواد را در یک طرف ماهیتابه قرار دهید و در طرف دیگر ماهیتابه که خالی است تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. همه مواد را در تابه مخلوط می کنیم 3- رول بادمجان: مواد لازم برای رول بادمجان: 500 گرم گوشت چرخ کرده، 5 عدد بادمجان متوسط، 1 عدد پیاز بزرگ، پنیر چدار یا پیتزا، به دلخواه، جعفری خرد شده، 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه. ، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای سس رولی گوشت و بادمجان پیاز 1 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​2 حبه سیر متوسط ​​2 حبه نمک و فلفل رنده شده به مقدار لازم طرز تهیه انواع غذا با بادمجان, انواع غذا با بادمجان, دستور پخت انواع غذا با بادمجان طرز تهیه رول بادمجان و گوشت چرخ کرده
رول بادمجان یک عدد سبک پیش غذا و این یک نکته سریع برای پخت است.این غذا با بادمجان، پنیر، پیتزا و گوشت چرخ کرده تهیه می شودبادمجان ها را به همراه پوست به صورت ورقه های دراز برش دهید و سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود. گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن تمام شود. پوره درست کنید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید آب گوجه فرنگی کشیده شود. از هر کدام از گوشت چرخ کرده، جعفری و پنیر پیتزا یک قاشق غذاخوری روی هر یک از برش های بادمجان بریزید و بادمجان ها را گرد کنید و با خلال دندان محکم کنید و رول های بادمجان را در کاسه پیرکس یا چینی بچینید و روی آن ها پنیر پیتزا بریزید. وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده و صبر کنید تا پنیر آب شود. برای تهیه سس گوجه فرنگی می توانید پیاز را ریز خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. سیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی آن بلند شود. پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک و ادویه اضافه کنید، مخلوط کنید و صبر کنید تا آب آن کشیده شود. هنگام سرو می توانید این سس را روی رول بادمجان بریزید.4- خورش ترش واش گیلانی: مواد لازم خورش ترش واش گیلانی برای 5 نفر زمان آماده سازی و پخت: 1 ساعت و نیم بادمجان 5 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​5 عدد گوشت مرغ بدون استخوان 450 گرم پیاز 1 عدد رب آلو بزرگ 3 الی 4 قاشق غذاخوری انار پاستا 2 قاشق غذاخوری. نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم سبزی مخصوص (شامل گشنیز و چوچاق و ترشک و سیر و پونه و ترشی محلی) 1 کیلو انواع غذا با بادمجان سفید, تهیه انواع غذا با بادمجان, انواع غذا با بادمجان طرز تهیه خورش ترشی گیلانی
این غذای بادمجان و مرغ یک خورش محلی خوشمزه است. شمالی که طعمی لذیذ و تازه به سفره شما می دهد• بادمجان ها را پوست بگیرید و به مدت 3-2 ساعت در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود سپس با آب سرد بشویید و خشک کنید. • سبزیجات را خرد کنید. • بادمجان ها را سرخ کنید. • مرغ را با کمی روغن سرخ کنید. • سبزی خرد شده را همراه با پیاز جداگانه تفت دهید، مرغ را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید. و حذف کنید. • بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید و ۲ لیوان آب اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. • وقتی مرغ نیم پز شد، رب انار و رب آلو را به غذا اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا خورش کاملا بپزد، گوجه فرنگی ها را در روغن از وسط تفت دهید و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید، خورش آماده شده را با برنج سفید بخورید.5- غذای بادمجان و سیب زمینی مواد لازم برای غذای بادمجان و سیب زمینی: روغن، 4 قاشق غذاخوری پودر سیر، 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری بادمجان متوسط، 2 عدد سیب زمینی، 2 عدد گوجه فرنگی، 2 عدد پیاز قرمز، 1 لیوان آب جوش، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم انواع غذا با بادمجان, انواع غذا با بادمجان, دستور پخت انواع غذا با بادمجان طرز تهیه بادمجان و سیب زمینی
این غذای بادمجان و سیب زمینی یک غذای گیاهی خوشمزه برای گیاهخواران است.بادمجان ها را خلال کنید و چند دقیقه در آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. سپس سیب زمینی ها را سرخ کرده و سپس ورقه ای برش دهید و در همان ماهیتابه سرخ کنید. پیاز خرد شده را تفت دهید و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی و پودر سیر را اضافه کنید و هم بزنید. گوجه فرنگی های خلال شده را اضافه کنید. بادمجان ها و چیپس ها را دوباره در تابه بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید. برای اینکار حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا آب آن کشیده شود. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم کمی روغن تهیه انواع غذا با بادمجان, انواع غذا با بادمجان کبابی, طرز تهیه ی انواع غذا با بادمجان طرز تهیه یتیمچه طرز تهیه بادمجان و سیب زمینی
یتیم بادمجان خرد شده را در آب نمک بریزید.کمی بعد بادمجان ها را آبکشی و خشک می کنیم.• بادمجان های خرد شده را در ماهیتابه داغ بریزید و با کمی روغن تفت دهید و پیاز را با زردچوبه تفت دهید تا نرم شود و در ظرف را بپوشانید تا نرم و پخته شود، بادمجان های سرخ شده ناگینی، سیب زمینی و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل و مواد را با هم مخلوط کنید، ۱ لیوان آب داغ به مواد اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با بخار خودشان بپزند.7- کیک بادمجان شیک و شیک: مواد کیک بادمجان: 1 عدد بادمجان بزرگ، 2 عدد بادمجان کوچک، 2 عدد پیاز قرمز برای تزیین، 1 عدد سیب زمینی بزرگ، 2 عدد تخم مرغ، 1 عدد ماست طبیعی، 4 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای، 2 قاشق غذاخوری اسفناج خرد شده، 2 عدد 1 قاشق غذاخوری پودر سیر، 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل، روغن زیتون به اندازه کافی، گوجه فرنگی و جعفری کافی برای تزیین (اختیاری) از سیب زمینی پخته استفاده کنیدبه جای شوید تازه از شوید خشک استفاده کنید فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب گرد متوسط ​​را چرب کنید، دو عدد بادمجان کوچک را برای تزئین به صورت حلقه ای برش دهید. حلقه های بادمجان را با نمک و فلفل مزه دار کنید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، بادمجان ها را برای تزیین رزرو کرده، سیب زمینی را رنده کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید. ماست، پنیر خامه ای و شوید یا سیب زمینی خرد شده را با هم مخلوط کنید، مخلوط سیب زمینی را در تابه ای با کمی روغن زیتون بپزید و کف تابه بریزید. در همان ماهیتابه کمی روغن مایع یا زیتون بریزید و پیاز و بادمجانی را که ریز خرد کرده اید با حرارت ملایم تفت دهید تا بادمجان نرم و کم حجم شود. سپس 2 قاشق غذاخوری ماست، 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای، 1 قاشق غذاخوری شوید، 1 قاشق غذاخوری پودر سیر و نمک و فلفل کافی به آن اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید، مزه دار کنید، در مرحله آخر مخلوط بادمجان را روی مخلوط سیب زمینی که ته قالب ریختید بریزید و سطح مواد را صاف کنید.بعد از آن با حلقه های بادمجانی که قبلا سرخ کرده اید، سطح مواد را بپوشانید.برای پخت نهایی، قالب را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا ظرف بادمجان آماده شود. برای تزیین می توانید مقداری جعفری یا شوید تازه خرد شده روی غذا قرار دهید 8- بادمجان خورشتی شش عدد بادمجان خورشتی شش عدد آجیل 300 گرم بادمجان متوسط ​​5 عدد رب انار 1 قاشق غذاخوری رب آلو 1 قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی تازه 1 قاشق غذاخوری چوچاق 2 قاشق چای خوری گلپر 1/2 قاشق چایخوری نمک و زردچوبه به میزان لازم این غذا با بادمجان و گردو تهیه می شود و یک خورش سبزی بدون گوشت است و خوشمزه است گردو را خرد یا چرخ کرده و در قابلمه سرخ می کنیم تا روغن آن آزاد شود. سه نوع ربیع را که داریم به گردو اضافه می کنیم و هم می زنیم و کمی تفت می دهیم تا خام شوند سپس نمک 2 لیوان آب را به خورش اضافه می کنیم. در این مرحله رنگ خورش روشن است اما پس از پختن و غلیظ شدن رنگ آن تیره می شود.در این مرحله بادمجان ها را پوست گرفته و خرد می کنیم و کمی نمک می زنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم تا تلخی آن گرفته شود سپس با آب سرد می شوییم و آبکش می کنیم و روی حوله می گذاریم تا آب آن گرفته شود.بادمجان ها را در روغن با کمی زردچوبه سرخ کنید. وقتی خورش غلیظ و تیره شد آن را بچشید و در صورت نیاز رب آناز یا نمک اضافه کنید سپس پیاز داغ و برنجال و گلپر و چوچاق را به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش آرام آرام کریستالی شود و برنج ها کمی نرم شوند اما نه خورش بادمجان و گردو خوشمزه آماده است یا خورش بادمجان ما شش سایز 9- گوزلمه بادمجان ترکی: مواد لازم برای گوزلمه بادمجان ترکی: آرد تقریباً 3 لیوان تخم مرغ 1 عدد روغن 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آب بادمجان 2 عدد سیر 2 عدد  تهیه انواع غذا با بادمجان, انواع غذا با بادمجان کبابی, گزلمه بادمجان طرز تهیه گوزلما بادمجان ها را تفت می دهیم و می گذاریم خنک شود و در همین حین آرد و تخم مرغ و روغن و نمک را با هم مخلوط می کنیم. آب را کم کم به خمیر اضافه کنید، این کار را ادامه دهید تا موقع ورز دادن به دستتان نچسبد، پوست تفت داده شده را از روی بادمجان ها جدا کنید و 2 حبه سیر را به بادمجان ها اضافه کنید و با گوشت کوب له کنید.از خمیر به اندازه گردو بردارید و با وردنه به اندازه کف تابه نازک کنید و کمی از مخلوط بادمجان و سیر را در وسط خمیر قرار دهید و کاملا پهن کنید.نیمی از خمیر را روی نیمه دیگر که به صورت نیم دایره در می آید، برگردانید، تابه را روی گاز بگذارید، پس از گرم شدن، کف تابه را کمی چرب کنید، خمیر را در تابه قرار دهید و کمی با حرارت کم تفت دهید. خمیر را روی حرارت قرار دهید تا طرف دیگر آن طلایی و قرمز شود. نکته: مواد دیگری مانند پنیر رنده شده، گوشت چرخ کرده یا سیب زمینی رنده شده را می توانید به گوزلما بادمجان اضافه کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرزتهیه مربای انار

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …