طرز تهیه انواع ترشی یونانی

 طرز تهیه ترشی سنتی یونانی

ترشی یونانی به روش های مختلفی تهیه می شود که در زیر با 2 روش تهیه آن آشنا خواهید شد. طرز تهیه ترشی سنتی یونانی (تورسی) مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی: 1 عدد گل کلم 2 عدد فلفل متوسط ​​6 عدد هویج، 6 عدد خیار کوچک، 6 عدد فلفل قرمز شیرین بلند، 6 عدد فلفل سبز تند، 6 عدد ساقه کرفس 1، 1 لیتر سرکه + 1 لیوان روغن زیتون، 1 فنجان نمک، 3 قاشق غذاخوری تورسی سنتی یونانی: سبزیجات را بشویید. خوب هویج را پوست بگیرید. کلم را به قطعات کوچک برش دهید، زنجبیل را به مکعب های 1 سانتی متر در 2 سانتی متر برش دهید. بقیه سبزی ها به جز فلفل سبز را به قطر 1 سانتی متر برش بزنید و همه سبزی ها را در ظرفی با نمک و آب بریزید و بگذارید یک شب بماند. روز بعد، شیشه ها را با قرار دادن آنها در یک کاسه آب جوش برای چند ثانیه استریل کنید. فقط تمام شیشه ها را با سبزیجات پر کنید، نه مایع باقی مانده را. هر شیشه را با دانه های فلفل سبز پر کنید. شیشه را با آبجو سرد و سرکه پر کنید و روی شیشه را با روغن زیتون بپوشانید.در شیشه را ببندیدیک قابلمه بزرگ را کمی بیشتر از نصف آب پر کنید و بگذارید بجوشد و یک پارچه کف قابلمه قرار دهید و شیشه ها را کاملا درب قابلمه قرار دهید و بگذارید 20 دقیقه بماند. شیشه را بردارید و بگذارید خنک شوند و وقتی خنک شدند می توانید بلافاصله از آنها استفاده کنید. بعد از باز کردن در شیشه را در یخچال قرار دهید در صورت تمایل می توانید به آب و سرکه نمک اضافه کنید طرز تهیه ترشی یونانی: انواع ترشی یونانی, روش درست کردن ترشی یونانی تهیه ترشی یونانی
مواد لازم برای ترشی یونانی: زیتون سبز و سیاه با نمک ۲ پیمانه ۳ عدد فنجان دلمه های رنگی، 1 فنجان قارچ خرد شده، 2 پیمانه سیر، نصف فنجان فلفل تند خرد شده، نصف فنجان فلفل تند، 1 پیمانه ذرت کوچک رول شده، 1 پیمانه سرکه. روغن زیتون 1 پیمانه نمک 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری میخک در صورت نیاز 2 قاشق غذاخوری سیاه دانه. یونانی: برای تهیه پای یونانی ابتدا زیتون های نمکی را بشویید و آب آن را بگذارید. تخلیه و خشک کنید.همه سبزی ها را به دلخواه برش دهید و بشویید و بگذارید خیس بخوردکلم، فلفل رنگی، قارچ خرد شده را با کمی سرکه و آب بجوشانید و تفت دهید، پیاز خرد شده، سیر خرد شده، فلفل تند خرد شده، هویج خرد شده و ذرت کوچک (ذرت کوچک) را بپزید. روغن زیتون، سرکه، نمک، فلفل قرمز، کمی زردچوبه و سیاه دانه را با هم مخلوط کرده و لایه لایه بریزید یا مخلوط کنید و در آخر ادویه های خیس خورده را داخل آن بریزید. اگر روی مواد خیس خورده با سرکه پوشانده نشد، روی آنها سرکه بریزید. به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید و می توانید از آن استفاده کنید. مواد لازم برای ترشی یونانی,انواع ترشی یونانی نکاتی برای تهیه پای یونانی

نکاتی برای تهیه پای یونانی: • پخت و مواد مرینیت شده باعث می شود که پای ها سریعتر بپزند. برای تقویت رنگ سم از سرکه سفید استفاده کنید، اگر می خواهید قوی باشد، نیازی نیست آن را بجوشانید یا بگذارید بجوشد. زیاد نجوشانید چون نرم می شوند و مواد را شکننده و بد می کنند.بعد از باز کردن ترشی، اگر مواد حاوی سرکه نبود، سرکه بریزید تا مواد خشک نشوند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چیزکیک انبه و شکلات سفید

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …