طرز تهیه آبگوشت باغی سنتی کرمانشاه

آبگوشت باغبانی, نحوه تهیه آبگوشت باغی, مواد لازم آبگوشت باغی طرز تهیه آبگوشت خوشمزه باغ کرمانشاه با لذت
. آبگوشت به این دلیل نام کرمانشاه را به خود گرفت که این آبگوشت سنتی کرمانشاهی را باغداران و کشاورزان با میوه های باغی در فصل تابستان تهیه می کردند و به همین دلیل نام آبگوشت باغی یا آبگوشت باغی را به آن می دادند. آموزش پخت آبگوشت سبزی روش اول مواد لازم برای آبغوره 4 نفره زمان پخت 1 ساعت گوشت بره نخود 500 گرم لوبیا سفید یک فنجان سیب زمینی 4 عدد پیاز متوسط ​​1 عدد نعناع درشت، کمی نمک، فلفل و زردچوبه، به مقدار میوه (زردآلو، گیلاس، گیلاس، سیب، هلو)، آلو و …) چند برگ دارچین و زنجبیل و تعداد آبگوشت باغی, طرز تهیه آبگوشت باغی, آبگوشت سنتی کرمانشاه طرز تهیه آبگوشت
خیس کنید آبگوشت باغتان و حبوبات را روز قبل در آب قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تورم از بین برود. همه مواد را در قابلمه بریزید و بپزید. وقتی آب گوشت تمام شد، میوه ها را داخل آن بریزید تا کاملا بپزند.اگر از گوشت بره با استخوان و گوشت خوک استفاده می کنید، طعم آبگوشت شما لذیذتر می شود، بهتر است ابتدا گوشت را با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، چوب دارچین، زنجبیل و برگ بو بپزید و وقتی آماده شد اضافه کنید. لوبیاها نیم پز است و در پایان پخت سیب زمینی ها را اضافه می کنیماگر از میوه های ترش استفاده کنید، آبگوشت مزه ترش و اگر از میوه های شیرین استفاده کنید طعم شیرینی دارد. پس از پخته شدن میوه، آن را از آبگوشت خارج کرده و با چرخ گوشت چرخ کرده، هسته و پوست آن را جدا کرده و دوباره داخل آبگوشت برگردانید. برگ بو و چوب دارچین را از آبگوشت خارج کرده و دور بریزید. در انتها نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید و بعد از چند قطره حرارت را خاموش کنید. طعم این آبگوشت بسته به میوه هایی که برای طبخ آن استفاده می کنید بسیار متفاوت و خوشمزه است. آبگوشت سنتی کرمانشاه, طرز تهیه آبگوشت باغی, دستور تهیه آبگوشت باغی آموزش پخت آبگوشت سبزی

روش دوم مواد لازم برای آبگوشت سبزی 6-4 نفر بره 600 گرم نخود و باقالی خیس خورده 150 گرم میوه پوست گرفته 500 گرم سیب زمینی متوسط نصف کنید، 2 عدد چوب دارچین، یک قاشق چایخوری پوره گوجه فرنگی، نمک و فلفل به مقدار لازم مقداری آب سرد. نخود، لوبیا و پیاز پوست کنده و نصف شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.نیم ساعت مانده به پایان پخت، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه میوه ها، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین و نمک به قابلمه اضافه کنید و دوباره در قابلمه قرار دهید تا سیب زمینی ها و میوه ها نرم شوند.می توانید از ترکیب زردآلو، گیلاس، گیلاس، سیب، هلو، آلو، کیوی و … استفاده کنید. برای تهیه آبگوشت باغچه معمولا میوه ها را به درستی داخل آبگوشت می ریزند و پس از پخت، له کرده و صاف می کنند تا هسته و پوست آن گرفته شود و دوباره به آبگوشت اضافه می کنند. اگر از میوه های شیرین استفاده می کنید، نمک کمتری به آبگوشت اضافه کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای میوه گل نسترن

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …