کاربرد خوراکی روغن نارگیل

روغن نارگیل دارای شهرتی به عنوان یک محصول عجیب و غریب و فوق العاده ای می باشد. شما می توانید آن را در پختن، یا به عنوان یک مرطوب کننده صورت و یا مو، و یا حتی پاک کننده با آن، استفاده کنید. در زیر چند روش استفاده های خوراکی از روغن نارگیل را برایتان آورده ایم.

کاربردهای روغن نارگیل, کارایی روغن نارگیل

از روغن ناگیل می توانید به عنوان کرم و یا روغن در غذا استفاده کنید

کاربردهای مصرفی روغن نارگیل

می توانید از روغن نارگیل برای سرخ کردن، یا کباب کردن استفاده کنید. از آنجا که دارای نقطه دود بالا و طعم ملایم می باشد، روغن نارگیل انتخاب مناسبی برای انواع روش های پخت و پز می باشد. اگر سیب زمینی را می خواهید سرخ کنید یا بپزید، از همان مقدار که می خواهید از هر نوع روغنی (کره، روغن زیتون، روغن نباتی، و غیره) استفاده کنید از روغن نارگیل به عنوان هر چربی آن استفاده کنید.

 کباب کردن و سرخ کردن سبزیجات با روغن نارگیل :

1-2 قاشق غذاخوری (15-30 گرم) از روغن نارگیل ذوب کنید و یا هر مقدار که دستورالعمل خود دارید با گرمای کم در یک کاسه کوچک بپوشانید، سپس آن را بر روی سبزیجات خود بریزید و در فر بگذارید. سبزیجات را بر اساس دستور غذای مورد نظر خود بجوشانید.

نحوه استفاده از روغن ناگیل,طرز استفاده از روغن نارگیل

از روغن ناگیل می توانید برای کباب کردن و سرخ کردن سبزیجات استفاده کنید

 روغن نارگیل را به قهوه، چای داغ یا شکلات داغ افزایش کنید. نوشیدنی گرم خود را به طور معمول انتخاب کنید، سپس 1 قاشق چایخوری (5 گرم) روغن نارگیل را قبل از افزایش کردن هر کرم یا شیرین کننده افزایش کنید و مخلوط کنید. مایع داغ به سرعت روغن را ذوب می کند.

بیشتر بخوانید:  سیر سیاه چیست؟ خواص سیر سیاه

روغن نارگیل کمی از بافت چرب (به خصوص روی سطح) ایجاد می کند و عطر و طعم ملایمی را به نوشیدنی می دهد. اگر دوست ندارید می توانید، نیمی از روغن نارگیل را با روغن کره ای (یا تنها از روغن نارگیل استفاده کنید و جانشین دیگری نکنید) مخلوط کنید و جانشین کنید.

آیا با افزایش کردن روغن نارگیل، قهوه صبح بخورید؟ بله. روغن نارگیل به کاهش کلسترول، سوختن چربی، کشتن باکتری های مضر و تندرستی عملکرد مغز کمک می کند.

نکاتی برای استفاده از روغن نارگیل, بهترین روش استفاده از روغن نارگیل

روغن نارگیل را به قهوه، چای داغ یا شکلات داغ افزایش کنید

 می تواند مخلوط روغن نارگیل را به دستور غذای مورد علاقه خود افزایش کنید. مثلا 2 قاشق غذاخوری (15-30 گرم) روغن نارگیل را با استفاده از حرارت کم ذوب کنید و به مخلوط با ماست یا بلغور جو دوسر افزایش کنید.

روش خوردن روغن نارگیل,نحوه مصرف روغن نارگیل

مخلوط روغن نارگیل را به دستور غذای مورد علاقه خود افزایش کنید

 روغن نارگیل با مکمل هایی که از موز و دیگر میوه های گرمسیری استفاده می کنند، عالی می باشد.

 روغن نارگیل جانشین برای روغن های دیگر هنگام پخت. اگر دستور العمل پخت شما نیاز به روغن مایع دیگر، مشابه کلزا یا روغن گیاهی، از یک مقدار مساوی از روغن نارگیل ذوب نشده با روغن گیاهی دیگر استفاده کنید. شما احیانا هر گونه اختلاف در طعم و یا بافت را متوجه نمی شوید.

اگر می خواهید روغن نارگیل را برای چربی های جامد مثل کوتاه کردن، کره یا مارگارین جانشین کنید، از یک نسبت 1 به 1 روغن نارگیل، کنجد و سایر چربی های جامد استفاده کنید، اما تنها 75 درصد از مقدار مورد نیاز در دستور غذا را افزایش کنید. به عنوان مانند، به جای 4 قاشق غذاخوری (60 گرم) کره، 3 قاشق غذاخوری (45 گرم) از روغن نارگیل و کره – 1.5 قاشق غذاخوری (22.5 گرم) را افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  انواع پنیر و چگونگی استفاده از آن

 روغن نارگیل را به صورت کره با تره فرنگی روی پنکیک بگذارید. روغن نارگیل آن را روی نان تست بمالید و روی آن پیازچه خردشده بریزید و آن را در فر با حرارت 76 درجه فارنهایت (24 درجه سانتیگراد)، قرار بدهید تا گرم شود و به عنوان صبحانه میل کنید این کار را می توانید روی کلوچه هم انجام بدهید.

کارایی روغن نارگیل, روش های روغن نارگیل

روغن نارگیل را به صورت کره روی پنکیک یا نان تست بگذارید

مقداری روغن نارگیل را ذوب کنید و روی پاپ کورن بریزید و میل کنید.

نکته استفاده برای روغن نارگیل:

اگر اندیشه می کنید طعم روغن نارگیل را دوست ندارید، ابتدا از آن با روغن های دیگر و به صورت کم استفاده کنید و سپس مقدار آن را نسبت به روغن های دیگر بیشتر کنید تا به عطر و طعم آن خلق کنید و از خواص آن بهره ببرید.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …