طرز حلوا محلی

طرز تهیه حلوا محلی, طرز پخت حلوا محلی

حلوا یکی از انواع دسرهای شیرین و خوشمزه می باشد که انواع مختلفی دارد از جمله حلوا مرمری، حلوا زرده همدانی، حلوای بگل، حلوای خرما، حلوا مجلسی، حلوا کاسه ، حلوای شیر و …. که هر کدام به روشهای متفاوتی تهیه می شوند. در این مطلب طرز تهیه حلوا محلی آموزش داده می شود با بیتوته همراه باشید.

این نوع حلوا را قطعا درست کرده و در عصرگاهی با چای میل کنید چون مزه ای فوق العاده دارد.

آماده سازی :60 لحظه
پخت :60 لحظه

مواد لازم سمت تهیه حلوا محلی برای 5 نفر:

آرد برنج 1     کیلو گرم
 شکر 800     گرم
عرق هل 1/2     لیوان
گلاب 1     لیوان
زعفران 1  لیوان  رقیق
کره    200     گرم
گردو 100     گرم
دارچین  به میزان لازم
زیره سبز به میزان لازم

طرز تهیه حلوا محلی:
ارد را الک میکنیم تقریبا 1ساعت با شعله کم سرخش میکنیم اما مرتبا باید هم بزنیم که نسوزد همینطور که ارد سرخ میکنید شکر، عرقیات و کمی اب که شکرداخلش اب شود  را روی شعله دیگر میزاریم تا اب شود تنها جوش بیاد نباید غلیظ شود چون حلوا  سفت میشود .

وقتی ارد سرخ شده کره یاروغن بهش افزایش میکنیم زیرشعله خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا کره باحرارت ارد اب شود.

اکنون وسط ارد را گود میکنیم شیره کم کم میریزیم مرتبا باید هم بزنیم البته این اقبال یک مقدار سخت می باشد چون هم ارد گرمه هم شیره اما اگربگذارید سرد شود خوب نرم و لطیف نمیشود.

وقتی خوب ورز دادید داخل سینی پهنش میکنید روی آن گردو زیره دارچین میریزید.بعداز 1 ساعت که داخل هوا ازاد گذاشتید برش میکنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شيرينی عسلی

منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …