طرز تهیه حلوای پسته مخصوص ماه رمضان

درست کردن حلوای پسته,طرز درست کردن حلوای پسته طرز تهیه حلوای پسته مخصوص ماه رمضان

مواد لازم برای حلوای پسته: آرد 250 گرم، کره 170 گرم، روغن مایع 65 میلی لیتر، پسته پودر شده 50 گرم، هل پودر شده، 1 قاشق غذاخوری رنگ سبز به میزان لازم، شربت 25 گرم. شکر 250 گرم به این صورت که ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شکر آب شود سپس حرارت را زیاد می کنیم تا شربت بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و ذخیره می شود. آرد را در قابلمه دیگری بریزید و روی آتش بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد و هم بزنید تا بوی خامی آردتان نگیرد. سپس اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را اضافه کرده شیره آماده شده را اضافه کنید تا آب آن جذب آرد شود سپس رنگ سبز و پودر هل و پودر پسته را اضافه کنید و اگر خمیر خشک شد می توانید کره را به آن اضافه کنید.می توانید حلوا را داخل قاشق بستنی یا قاشق فشار دهید و از قاشق جدا کنید سپس در کپسول های کاغذی بریزید یا با قالب های تک قسمتی و مقداری کیک اسفنجی روی حلوای پسته را تزئین کنید.شما می توانید آن را هر طور که می خواهید تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه حلوا مرمری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …