سس خردل

خار دال ادویه ای است که از دانه خردل تهیه می شود. برای تهیه این ادویه خردل را با آب، نمک، آبلیمو یا مایعات دیگر مخلوط می‌کنند و در برخی موارد ادویه و ادویه‌های دیگری برای ایجاد (ماکارونی یا سس خردل) وجود دارد.

سس خردل,دانه‌های گیاه خردل,انواع سس خردل

•    رنگ این سس از زرد روشن تا قهوه ای تیره متغیر است. •    خردل معمولاً طعم تند دارد •    خردل به صورت کامل، پودر، روغن و سس خردل استفاده می‌شود. این ادویه کم کالری و سرشار از فواید در سراسر جهان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. خردل به صورت کامل، پودر، روغن و سس خردل استفاده می شود.

خردل انواع مختلفی دارد مانند خردل زرد، خردل آبجو آمریکایی، خردل دیژون، خردل شیرین، خردل عسلی، خردل میوه ای، خردل تند، خردل ایرلندی، خردل استرالیایی، خردل روسی و بسیاری دیگر.

مردم اغلب از خردل به عنوان سس استفاده می کنند که ترکیبی از خردل سفید و سرکه، روغن زیتون، نمک و فلفل است.باید بدانید که این گیاه گرم و خشک سالم است و به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی یک پاتوژن قوی محسوب می شود. همچنین در درمان بسیاری از بیماری ها و ناراحتی ها مانند سرماخوردگی، کمردرد، یبوست، سرفه و … موثر است.

دانه خردل سرشار از ویتامین C است و در چین به عنوان مقوی و تصفیه کننده خون به غذا اضافه می شود. وجود این سس در رژیم غذایی روزانه بسیار مفید است و خردل سرشار از کلسیم، منگنز، اسیدهای چرب امگا 3، آهن، روی، پروتئین و فیبر خوراکی است. .

سس خردل,انواع سس خردل,دانه‌های گیاه خردل

خردل گیاهی است که از 5 هزار سال پیش مورد استفاده قرار می گیرد و به رنگ های سیاه، سفید و قهوه ای می آید. این گیاه از قدیم الایام به عنوان یک گیاه دارویی با خواص درمانی استفاده می شده است. فیثاغورث در قرن ششم قبل از میلاد از خردل برای ساختن بسیاری از داروها استفاده کرد. شاید جالب باشد بدانید که خردل از سال ها قبل به عنوان یک ادویه خوشمزه توسط مردم شناخته شده است.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با فواید دوغ

رومیان باستان اولین مردمانی بودند که تصمیم گرفتند سس خردل را با مخلوط کردن خردل خرد شده با آب یا سرکه برای طعم دادن به غذای خود تهیه کنند و به این ترتیب بسیاری از مسافران تهیه سس خردل خود را از رومی ها آموختند و به کشور خود آوردند. .رومی ها دانه های خردل را می مالیدند و با سرکه مخلوط می کردند و به جای سس روی سالاد یا غذاهایشان می ریختند.بسیاری از مردم بر این باورند که فرانسوی ها اولین کشورهایی بودند که خردل را کشف کردند و آن را در دستور العمل های خود گنجانیدند.

آن ها با مخلوط کردن ادویه های مختلف با آن، توانستند انواع سس خردل را به دنیا معرفی کنند و آن را به عنوان یک پیش غذای لذیذ روی سفره های مردم دنیا قرار دهند. بد نیست بدانید که امروزه بیش از 100 نوع سس خردل در طعم های مختلف در فروشگاه های مواد غذایی در سراسر جهان به فروش می رسد. کشورهای آمریکا، انگلیس، صربستان، آلمان، فرانسه، کرواسی، اتریش، بلژیک، کلمبیا، فنلاند، ایتالیا، هلند، لهستان، اسلواکی، سوئیس و ترکیه از تولیدکنندگان عمده خردل هستند.

سس خردل خوراکی و غیر خوراکی: سس خردل موجود در دنیا هم خوراکی و هم غیرخوراکی است. سس خردل معمولاً از مخلوط کردن خردل با سرکه، روغن زیتون، سیر و فلفل تهیه می شود، اما سس خردل غیر خوراکی از مخلوط کردن پودر خردل با تخم مرغ و روغن تهیه می شود. به همین دلیل است که بسیاری می گویند سس خردل غیر خوراکی مانند سس مایونز است که کمی خردل به آن اضافه شده است.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه برنج و خواص آن

از سس خردل در انواع غذاها مخصوصا ساندویچ، گوشت مخصوصا سوسیس و کالباس، مرغ، کباب و انواع سالاد مخصوصا سالاد تخم مرغ و تن استفاده می شود و اگر به دنبال تازه بودن خود و دیگران هستید. طعم، شما می توانید امتحان کنیدبه دلیل خاصیت ضد باکتریایی خردل، نیازی به نگهداری آن در یخچال نیست زیرا باکتری های مضر در آن رشد نمی کنند. البته اگر در یخچال نگهداری نشود زودتر عطر خود را از دست می دهد و بهتر است در جای دربسته و تاریک و خنک نگهداری شود. اگر خردل به مدت طولانی در یخچال بماند طعم تلخی دارد. این سس حاوی پودر خردل است. بنابراین مصرف آن برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی شود. وجود این سس در رژیم غذایی روزانه بسیار مفید است.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …