وقتی غذا ترش میشود چکار کنیم؟

روش های کم کردن ترشی غذا,بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن,برای گرفتن ترشی غذا چکار کنیم

برای گرفتن ترشی غذا چکار کنیم

شیوه های کم کردن ترشی غذا

از بین بدن مزه ترشی زیاد در غذا کار خیلی آسودگی نیست، ولی با دانستن چند روش آسان، می توان مقدار ترشی غذا را کاهش داد. در این مطلب تصمیم گرفتیم به شیوه های رفع کردن ترشی غذا بپردازیم؛ همراه ما باشید.

افزودن شکر یا قند

چنانچه غذای شما شایستگی افزایش کردن قدری طعم شیرینی دارد، افزایش کردن شکر یا قند (البته به مقدار کم و در اندازه اعتدال) می تواند تا مقدار زیادی مزه ترشی غذا را کم کند. خورشت هایی مثل قیمه و فسنجان برای این کار مناسب هستند.

روش های کم کردن ترشی غذا,بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن,ترفند رفع ترشی بیش از حد غذا

روش های کم کردن ترشی غذا

افزایش کردن نمک

چنانچه غذای شما کم نمک هست ، افزودن نمک نیز راه مناسبی هست! افزایش کردن قدری نمک به غذا می تواند طعم ترشی را کمتر کند.

استفاده از سبزیجات  و سیب زمینی

چنانچه سوپ یا خورشت شما بیش از حد ترش شده هست و در آن سبزیجات و سیب زمینی دارد، از قدری سیب زمینی و سبزیجات دیگر برای متعادل کردن ترشی غذا استفاده کنید.

استفاده از چربی

از قدری چربی برای کمتر کردن ترشی غذا یا خورشت استفاده کنید این چربی می‌تواند حاوی انواع روغن مثل دنبه و روغن زیتون و قدری خامه باشد.

روش های کم کردن ترشی غذا,بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن,ترفندهای رفع ترشی غذا

ترفند رفع ترشی بیش از حد غذا

افزایش کردن پیاز داغ

پیاز داغ به جز خوشمزه تر کردن خورشت ها، می تواند ترشی غذا را کمتر کند. همان گونه که می دانید پیاز داغ مزه شیرینی کمی به غذا می دهد که همین کار سبب متناسب شدن ترشی غذا خواهد شد. برای اینکار، یک پیاز درشت را رنده کنید، آب آن را بگیرید و در تابه بدون روغن بریزید.

بیشتر بخوانید:  خواص فوق العاده ماهی قزل آلا برای سلامتی

هنگامی که پیاز طلایی شد، روغن را افزایش کرده و آن را به خوبی سرخ کنید تا کاراملی رنگ شود. این نوع از پیاز داغ، کاملا می تواند در این مواقع به شما کمک کند و بلکه غذا را خوشمزه تر و جا افتاده تر نیز بکند!

استفاده از جوش شیرین

شیوه دیگر برای رفع ترش شدن غذا این هست که از مقدار خیلی کم جوش شیرین استفاده کنید، ولی این مقدار باید خیلی خیلی کم باشد، چون جوش شیرین ضرر دارد.

جوش شیرین نقطه مقابل غذا‌های ترش و اسیدی هست؛ ولی باید خیلی کم استفاده شود و در رفع کردن ترشی غذا خیلی مفید هست.

روش های کم کردن ترشی غذا,بهترین راهکارها برای رفع ترش شدن,شیوه های کم کردن ترشی غذا

شیوه های کم کردن ترشی غذا

افزایش کردن مواد اولیه

چنانچه غذا خیلی ترش شده و نمی توانید آن را میل کنید، شیوه آخر افزایش کردن مواد اولیه به خورش هست. در حقیقت اگر وقت دارید، بهتر هست غذا را دوباره تهیه کرده و با این غذای ترش مخلوط کنید.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …