میوه گیلاس+ خواص

گیلاس,میوه گیلاس,خواص گیلاس

گیلاس یک میوه تابستانی است.

شناخت میوه گیلاس + ویژگی های گیلاس.

گیلاس؛ میوه های تابستانی کوچک بسیار خوش طعم، مفید، آبدار، گرد با دم بلند یا کوتاه و دارای گوشتی نرم، شیرین و آبدار به رنگ های مختلف از زرد تا قرمز پررنگ در کنار هم و در پایه گرد و سفت هستند.

نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده (Rosaceae) است. درختان گیلاس بدون خار و دارای میوه های یک دانه هستند. گیلاس میوه‌ای کوچک، گرد و ملین است که هنگام چیدن قرمز یا سیاه می‌شود و هسته دارد. در واقع سه نوع گیلاس در طبیعت وجود دارد: قرمز، سیاه و زرد.

گیلاس همیشه رسیده چیده می شود زیرا بعد از چیدن گیلاس رشد خوبی ندارد و فقط 1 تا 3 روز می توان آن را به خوبی نگهداری کرد.

موارد مصرف گیلاس: بهتر است گیلاس را بعد از چیدن از درخت تازه مصرف کنید. آنها اغلب از گیلاس مربا یا ژله درست می کنند زیرا نمی توان آنها را تازه نگه داشت، اما گیلاس را می توان منجمد کرد. البته بهتر است ابتدا دانه های آلبالو را جدا کنید.

فواید آلبالو: طبق آخرین و بهترین اطلاعات، مشخص شده است که گیلاس منبع آنتی اکسیدان است.گیلاس یک غذای رایج در عصر حجر بوده و باستان شناسان بقایای گیلاس را در غارها و پناهگاه های صخره ای یافته اند.

انواع گیلاس.

ارزش غذایی گیلاس,خواص دارویی گیلاس,در مورد گیلاس

درختان گیلاس بدون خار و دارای میوه های یک دانه هستند.

گیلاس شیرین (Prunus avium) میوه‌ای یکساله است که امروزه علاوه بر خوردن، می‌توان آن را به‌عنوان گیلاس خشک یا آب میوه نیز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید:  خواص کدو تنبل

گروه گیاه شناسی زیر درخت گیلاس شامل: آلو، هلو، بادام و زردآلو است و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از گلبرگ و چوب آن نیز استفاده می شود. برای درک اهمیت این گیاه کافی است بگوییم که از تمام قسمت های این میوه یعنی گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه آن در پزشکی و صنعت استفاده می شود.

ارزش غذایی گیلاس: هر 100 گرم گیلاس (حدود 14 گیلاس) حاوی مواد زیر است:

انرژی 06.72 کیلو کالری نقطه ای 74.80 گرم کربوهیدرات 60.16 گرم پروتئین 1.21 گرم 78.1 میلی گرم پتاسیم 223.3 میلی گرم منیزیم 11.76 میلی گرم

و سایر مواد معدنی

خواص گیلاس:

گیلاس سیاه,هسته گیلاس,گیلاس خشک

آلبالو برای کلیه ها مفید است.

• گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است و در نتیجه روند پیری را به تاخیر می اندازد.

کاهش خطر بیماری قلبی یکی از خواص سلامتی گیلاس است.

• فلاونوئیدهای موجود در گیلاس از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد جلوگیری می کند.

• درمان مناسب برای آرتریت، روماتیسم، واریس و آرتریت.

• گیلاس را می توان به عنوان ماسک استفاده کرد و چین و چروک های پوست را کاهش داد.

• آلبالو برای کلیه ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می کند.

• آلبالو سوخت بدن را افزایش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.

• سیستم عصبی را آرام می کند و با تولید هورمون های شادی در بدن حال ما را بهتر می کند.

• آلبالو کم چرب و فیبر بالایی دارد و برای تصفیه خون در دستگاه گوارش بسیار مفید است.

بیشتر بخوانید:  میوه پشن فروتو خواص آن

• آلبالو همچنین برای عملکرد منظم قلب، روده و معده بسیار مفید است.

• یکی از فواید میوه گیلاس تقویت قوای ذهنی است.

• افرادی که گوشت زیاد می خورند و خون اسیدی دارند می توانند از گیلاس استفاده کنند زیرا فشار خون را بالا می برد.

• آلبالو برای کاهش وزن مفید است.

میوه گیلاس ویتامین C زیادی دارد.

• گیلاس چربی اشباع شده بسیار کمی دارد و کلسترول ندارد.

• گواتر مزمن تا حد زیادی با خوردن گیلاس کنترل می شود.

• آلبالو برای سنگ کلیه مضر است و مصرف آن برای مبتلایان به دیابت و آرتروز توصیه می شود زیرا میوه نشاسته ای کوچکی است و قند آن برای بدن مضر نیست دیابت (البته این نکته نیز تاکید می شود که در صورت مصرف در مقدار توصیه شده توسط متخصص تغذیه).

• گیلاس چربی اشباع شده بسیار کمی دارد. بدون کلسترول (مانند سایر گیاهان)، بدون سدیم، سرشار از فیبر، سرشار از ویتامین C.منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …