طرز تهیه کیک نارنگی

درست کردن کیک نارنگی,مواد لازم برای کیک نارنگی طرز تهیه کیک نارنگی

مواد لازم کیک نارنگی: آرد ۲ پیمانه، ۲ عدد تخم مرغ، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، ۱ قاشق غذاخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری شکر، ۱ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع، نصف پیمانه آب پرتقال آب پرتقال رنگ می گیرد سپس شیر و روغن مایع و آب نارنگی را اضافه می کنیم و هم می زنیم حالا همزن را کنار می گذاریم و آرد را با پودر بسته بندی با مقداری میله مخلوط می کنیم و الک می کنیم. سه بار کم کم اضافه کرده و با حرکات دایره ای هم می زنیم و قالب را چرب می کنیم و مایع کیک را داخل قالب می ریزیم و در فری که از قبل با دمای 175 روشن کرده ایم به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم سپس با سس یا پودر قند تزئین می کنیم و خدمت.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …