طرز تهیه کیک مدوویک روسی


کیک مدوویک پرتقالی, کیک عسلی, کیک روسی عسلی طرز تهیه کیک مدویک
تورته مدویک که در ایران به کیک مدویک معروف است یکی از کیک های خوشمزه و سنتی روسی است که حتما حتما امتحان کنید. اگر می خواهید کیک جدیدی با طعمی متفاوت امتحان کنید کیک مدویک بهترین انتخاب برای شماست کیک مدویک چیست؟ طعم عسلی دارد و به همین دلیل به کیک عسلی روسی نیز معروف است. یکی از معروف ترین کیک های آذربایجان است که از نظر ظاهر و طعم متفاوت است. کیک مدویک بافت نرم و دلپذیری دارد و به محض قرار دادن آن در دهان آب می شود. اگر به دنبال طعم جدیدی هستید، این کیک را امتحان کنید. دستور کیک مدویک شامل دو مرحله است، یکی تهیه لایه نازک کیک بیسکویتی و دیگری تهیه خامه بین لایه های بیسکویت. دستور پخت کیک مدویک مائولا شامل 8 تا 10 لایه بیسکویت نازک است که بین لایه ها با خامه، شیر عسل، کاستارد یا باترکرم پر شده است.وقتی لایه های بیسکویت پر از خامه شد، یک شب در یخچال استراحت می کنند و رطوبت خامه را گرفته و نرم و پف می کنند.کیک روسی مدرن, مدوویک تورت, دستور تهیه کیک مدوویک طرز تهیه کیک عسلی مدویک
کیک عسلی مدویک، مواد لازم برای کیک مدویک، آرد، دو عدد تخم مرغ (دمای اتاق)، سه چهارم فنجان شکر (150 گرم)، 70 گرم کره (دمای اتاق)، عسل، یک قاشق غذاخوری شیرین بیان یک قاشق آرد 550 گرم خامه خامه ترش 500 گرم خامه قنادی 240 گرم پودر قند 1/2 پیمانه وانیل 4 قاشق چایخوری کیک مدوویک پرتقالی, کیک عسلی, کیک روسی عسلی طرز تهیه کیک مدویک
  کیک همه مواد برای خمیر کیک را از یخچال بیرون می گذاریم تا به حرارت برسد. آرد را دوبار الک کنید. تخم مرغ، شکر، کره و عسل را در ظرفی با هم مخلوط کرده و روی بخار پز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا یکدست شود. تابه را از روی حرارت بردارید، سس شیرین را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست شود و با دست ورز دهید. آرد را اضافه کنید تا خمیر نرم شود اما نچسبد. خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد کنید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد یا 5 درجه گرم کنید. کف فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را یکی یکی به ضخامت 3-2 میلیمتر پهن کنید و با حلقه 18 سانتیمتری قالب بزنید یا با کاغذ روغنی دایره ای طرح بزنید و دور تا دور خمیر را با چاقو ببرید. .خمیر را صاف کرده و با سرکه به بشقاب منتقل کنید و با چنگال کل خمیر را سوراخ کنید تا در حین طبخ پف کند یا حباب نزند. خمیر را به مدت 5-6 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر کاملا طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خمیر به مدت 5 دقیقه استراحت کند سپس خمیر را در یخچال بگذارید. مراحل بالا را برای 7 خمیر باقیمانده تکرار کنید و 8 عدد بیسکویت اسفنجی آماده کنید و خمیر اضافی را در سینی بچینید و 5 دقیقه بپزید تا بعدا از پودر برای تزئین کیک روسی استفاده کنید.  طرز تهیه کیک هانی مدویک طرز تهیه خامه کیک هانی مدویک برای تهیه کرم کیک هانی مدویک پودر قند را روی الک ریز پخش کنید و خامه ترش و وانیل را با هم مخلوط کنید تا پخته شود. خامه قنادی را 45 دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا نیمه یخ زده و مانند بستنی نرم شود و با سرعت کم به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید تا باز شود سپس در مدت 8-3 با دور تند هم بزنید. دقیقه تا ظاهر شدن خامه فرم گرفته به شکل اوج در می آید و اگر آن را از قاشق بردارید و قاشق را زیر و رو کنید خامه از قاشق نمی افتد.یک لایه بیسکویت را در بشقاب دلخواه خود قرار دهید و روی آن یک چهارم فنجان خامه بمالیدهمه لایه ها را به همین ترتیب بچینید و در انتها دور کیک را با خامه بپوشانید.خمیر پخته شده را با 30-50 گرم نارگیل در غذاساز بپوشانید و تمام قسمت را با مدویک روسی بپوشانید. کیک با این پودر کیک مدویک روسی باید یک شب و حداقل 8 ساعت در یخچال بماند تا کرم بتواند بیسکویت ها را سفت کند و نرم شود. این کیک را می توانید تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید. کیک شکلاتی مدویک مواد لازم برای آرد کیک شکلاتی مدویک آرد 4 پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری کره 100 گرم عسل 3 قاشق غذاخوری جوش شیرین 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 4 تکه شکر 1 لیوان خامه مواد 1 لیوان پودر کاکائو 1 لیوان پودر شکر سفید قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری ذرت 2 و 1/2 لیوان شیر کیک روسی مدرن, مدوویک تورت, دستور تهیه کیک مدوویک طرز تهیه کیک مدویک

شکلات و پودر کاکائو را بشویید. 100 گرم کره را با عسل و نوشابه در تابه ای بریزید و روی حرارت غیر مستقیم هم بزنید تا آب شود و از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید تا یکدست شود و کره را در حین هم زدن کم کنید و کمی اضافه کنید.آرد را در مرحله 3 به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنیدخمیر آخرش چسبناکه آرد را روی میز کار بریزید و خمیر را داخل ماسوره بریزید و به 12-14 قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس گرد کنید. خمیر را طبق دستور قبلی آماده کنید و به مدت 3-4 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید. بعد از سرد شدن نان های آماده شده را داخل سلفون بپیچید و کنار بگذارید. برای تهیه کیک شکلاتی میانه، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید و مدام با حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. ۱ قاشق چایخوری وانیل را با خامه مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید. روی خامه سلفون بگذارید تا لایه لایه نشود و بگذارید خنک شود. در ظرفی 300 گرم کره نرم شده را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کرم رنگ شود و خامه کاملا خنک شده را در حین هم زدن به کره اضافه کنید. وسط بشقاب یک نان گذاشته و با خامه پر می کنیم و همه لایه ها را به همین ترتیب می چینیم.سطح کیک را کاملا با خامه بپوشانید و روی نان اضافی که آماده کردید پودر کنید و روی کیک را با آنها بپوشانید و در صورت نیاز با کمی فشار دست خامه را بزنید و در یخچال بگذارید تا کرم رنگ شود.برای کیک شکلاتی مدویک 3 قاشق غذاخوری شکر را با 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 6 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا شکر حل شود سپس 1 قاشق غذاخوری کره و شکلات اضافه کنید 50 گرم و هم بزنید تا شکلات شود. این گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید و خامه را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خامه روی کیک را بپوشاند و روی آن را با شکلات و میوه و خامه تزئین کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز کیک ارده



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه حلوای رقایی گیلانی خوشمزه حلوای رقایی یا حلوای تخم گشنیز یکی از حلواهای …



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …