طرز بیسکویت نخودی

مواد لازم برای بیسکویت نخودی,نکاتی برای پخت بیسکویت

بیسکویت نخودی

بیسکویت نخودی خوشمزه برای عیدها و مناسبتها

آماده سازی و پخت بیسکویت نخودی : 50 لحظه

مواد مورد نیاز سمت تهیه بیسکویت نخودی :

آرد سفید 2 پیمانه
 آرد نخودچی  1 پیمانه
پودر شکر 1 پیمانه
 کره 220 گرم
هل پودر شده 1 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
پسته یا بادام برای تزئین به میزان لازم

طرز بیسکویت نخودی :
ابتدا آردها ( آرد سفید و آرد نخودچی ) را مخلوط و الک کرده در ماهیتابه با حرارت کم حدود 15-20 لحظه حرارت دادن می دهیم. نیاز نیست آرد تحول رنگ دهد تنها بوی خامی آرد برود ، سپس دوباره آرد را الک کرده و کنار گذاشته تا خنک شود.

در کاسه دیگر کره نرم شده را با شکر هم زده و بعد آردهای حرارت دادن داده را همراه با هل و وانیل با دست مخلوط می کنیم و شیر را کم کم افزایش می کنیم احتمالا کمتر یا بیشتر از میزان گفته لازم شود.

من کمتر از میزان گفته شده استفاده کردم. سپس خمیر را مدت 10 لحظه در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.

بعد از خمیر توپی کوچک درست کرده و با پسته یا بادام تزیین می کنیم در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته با حرارت 180 به مدت 10 لحظه تا زیر شیرینی طلایی شود قرار می دهیم.

منبع: خوی وب و بریونی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک یک تخم مرغی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …