آهک

آهک

انواع مختلف آهک از جمله آهک هیدراته - شکفته و آهک زنده یا پخته و اهک صنعتی و ساختمانی و خوراکی با روش های نوین تولید آهک در تناژ بالا و با کیفیت در ایران برای به کار گیری در صنایع مختلف داخلی به شکل بسته بندی شده و یا فله ای تولید و عرضه می گردد

آهک, فروش آهک, خرید آهک, قیمت آهک, تولید آهک, تولید کنندگان آهک, آهک هیدراته, آهک زنده, آهک شکفته, آهک پخته, آهک خوراکی, آهک صنعتی, آهک آذرشهر, 

 

آهک چیست و چگونه تولید می شود

آهک یا گچ در طبیعت به صورت سنگ و صخره و به صورت ترکیباتی از دولومیت و کربنات و رس یافت می شود. همچنین دارای ناخالصی هایی مانند سیلیس و آلومینیوم می باشد. سنگ آهکی یا کربنات کلسیم ماده اولیه تولید اهک می باشد که برای تولید اهک خالص باید فرایند تصفیه بر روی آن انجام گیرد تا فرمول آن به صورت اکسید کلسیم در آید.

جهت تصفیه اهک نیاز به انجام عمل پخت بر روی آن وجود دارد. در صورتی که کربنات کلسیم با دمای بیش از هزار درجه سانتی گراد برای مدت زمان مشخصی حرارت داده شود, اهک ذوب شده و گاز دی اکسید کربن از درون آن آزاد می شود. همچنین ناخالصی های دیگر هم جداسازی شده و اکسید کلسیم خالص به دست می آید. این نوع اهک را آهک پخته یا زنده می نامند.

آهک, فروش آهک, خرید آهک, قیمت آهک, تولید آهک, تولید کنندگان آهک, آهک هیدراته, آهک زنده, آهک شکفته, آهک پخته, آهک خوراکی, آهک صنعتی, آهک آذرشهر, 

 

خرید آهک

جهت خرید آهک با شرایط مناسب و ارسال به هر نقطه ای از کشور با ما تماس حاصل فرمایید.

 

آهک هیدراته

اهک پخته در صورت تماس با آب از خود واکنش داده و با جذب هیدروکسید, شکفته می شود. این نوع اهک را آهک هیدراته می نامند که اسامی دیگری چون اهک شکفته یا مرده نیز دارد و به صورت پودری سفید رنگ است و فرمول شیمیایی آن به شکل Ca(OH)2 شکل گرفته است.

 آهک, فروش آهک, خرید آهک, قیمت آهک, تولید آهک, تولید کنندگان آهک, آهک هیدراته, آهک زنده, آهک شکفته, آهک پخته, آهک خوراکی, آهک صنعتی, آهک آذرشهر,

 

انواع آهک بازاری

آهک ها بر اساس خلوص سنگ آنها نیز تقسیم بندی می شوند به این صورت که اگر سنگ آهکی که اهک از آن استخراج می شود کمتر از چهار درصد ناخالصی داشته باشد, محصول نهایی را اهک پرقوه یا چرب می نامند. همچنین اگر میزان ناخالصی آن در حدود نود و پنج درصد باشد آن را اهک کم قوه می نامند.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :